Igår gjorde vi räksmörgåsar! Vi hade räkor i frysen som vi tinade och blandade med gräddfil, lite lättmajonäs, nymald svartpeppar och hackad dill. På med röran på en bit kavring och ett skivat kokt ägg. Toppa med en citronskiva och en dillkvist. Jag adderade även en ohemul mängd sikrom (näe, inte sunkig stenbitsrom) ovanpå. Det var smarrigt!
Det är gott med lite hackad rödlök också men J gillar inte rå lök så det skippar vi.
/M
04 februari, 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Hihi, äter du nåt annat än räkor? ;)
Det låter gott! Sikrom, hur är det? (Jag är ju för det mesta fullt nöjd med stenbitsrom och tycker som bekant att löjrom mest är jolmigt, men det är ju alltid kul att prova nåt nytt.)
Räkor är gott!
Stenbitsrom tycker jag mest smakar salt och färgämnen. Du vet väl att både den svarta och den röda är samma rom fast färgade i olika färger?
http://www.menyse.com/action/subProductGroup?productGroupId3=207
Sikrom är väl ungefär som löjrom, inte riktigt lika god men iaf ett bra snäpp upp från stenbitsrommen.
Om jag då vänder på skalan efter min smak kanske det är ett steg upp från löjrommen, rentav? :)
Skicka en kommentar